Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äh nu ba' liksom

ja'har allti' sagt "de' ska va' raka puckar
och näre blåser på e'nte ja' den som duckar
ja' e'nte den som e hemmad och sluten
när andra står som frågetecken häver ja' upp truten

äh nu ba' liksom
liksom ba'
asså, tss ba' f'att
men hallå

ja dejta me'en brud som va' söt å fin
å sa häng me' en repa på min muskelmaskin
hon blev nog lite impad när ja' laja me' gasen
men när ja' öppna käften blev de ba' rena knasen

äh nu ba' liksom
liksom ba'
asså tss ba' f'att
men hallå

sen tänkte ja' man måste bergis skärpa upp
själva stajlen på tugge' annars får hon väl krupp
för innerst inne e' vi liksom bergis ganska lika
sen sa ja' faktiskt skaru hänga me' på en fika

hon sa

äh nu ba' liksom
liksom ba'
asså tss ba' f'att
men hallå




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anders P VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-12-18 22:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här mums-mumsen fick jag pejl på idag....suverän...läcker...sketabra!!!
2006-01-03

  Moa Martinsson
Suveränt upplyftande...Bör definitivt läsas högt för bästa känslan..
2005-12-19

  sol
***ha , ha*** underbar!!! du har fångat språket grabben!! fenomenalt!
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP