Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behövande sövande gott!

En pastorsfru ifrån byn Fjäll
suckade så väldigt tungt en kväll
jag kan ej somna
för att jag skall domna
läs om din söndagspredikan, är du snäll




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 03:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
bättre än sömntabletter :-) väl skriftat
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt