Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIMMA

God morgon, du dimhöljda gryning.
Landskapet är inhöljt i dimma.
Eteriska sylfider omhöljer miljöer.
Allt är vackert och lent,
också omnejdens konturer försvinner

Dimma, du mystiska och fuktiga moln
du finner din väg överallt.
Du är öm.
Du är en saga.

När det gryr
slutar den dimmiga sagan.
Omnejderna återvänder igen till det förra
ingen fantasi mera men realitet.

Men en stund var allt vackert.





Fri vers av Heikki Hellman
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 10:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fin - särskilt slutet!
2011-03-27

  Jan Widströmer VIP
-av detta drar jag slutsatsen att du inte bor på västkusten, typ Halland eller? :-)
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman