Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå tänkt, som: Limerick

Ett par änglar uti skyn Mark
de möttes i molnets vackra park:
-Är du från Vingåker?
-Nej här har du en joker
jag är ju ifrån Taubes Änglamark




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-26 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klurig...
2011-03-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, varför inte så?
2011-03-26

  Jan Widströmer VIP
Nja ...
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt