Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virrvarr.

När du ler, rör sig mitt hjärta
Lite snabbare
När du möter min blick eller
Säger något till mig
Ger det mig hjärtslag, så det räcker i dagar
Du orsakar stormar, virrvarr och förvirrig
Antagligen inte bara i mitt
Utan i många andra
Svaga flickhjärtan.

Jag skulle inte känna mig speciell.




Fri vers av tillfällighet
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet