Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrapa bort dig.

Jag vill skrapa bort dig
Från ytan av mitt hjärta
Får bort det skydd
Du utgör

Få lättare att släppa in andra
Kanske bli kär en gång till
Om jag nu skulle låta mig själv
Sväva bort för några minuter

Göra mig själv till en annan människa
Du och din ickenärvaro ska ut ur mig

Mitt hjärta har så många sprickor
Att det inte skulle klara av
Att rispas mer

Därför är jag rädd att repa det
När jag försöker skrapa bort dig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-26 23:53



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så bra och berörande du skriver
2011-09-25

  Katinka VIP
Bra!!
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet