Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLAYA

Vit sandstrand,
Vågor med vita kammar.
Havets färgpalett.
Ljusgrön,
ljusturkos,
mörkturkos,
medelhavsblå,
i ett avlägset fjärran
en smal rand av rosa,
himlavalvet ljusblått.
Atlantstrand.

I pelikanens fågelperspektiv
mörkgröna,
vekt i vinden svajande palmträd.
Paradisstrand?
Nej, men sandstrand i söder
ömmar för en trött människa en stund.




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-03-27 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman