Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett bli

 

vi blir aldrig klara

 

vaknar jag i en morgon

för att åter sätta bo

mata allt som andas

flyga planer vyssa barn

 

och mina klippkloppklackskor

lämnar inte, de

står uppradade på hyllan

lyser oanvända

 

vi är alla mina dagar

och snart

tar vi dem en tur

 

till köpenhamn




Fri vers av molly crayons
Läst 198 gånger
Publicerad 2011-03-27 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons