Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Med en påse av glas i min hand
Går bussen för fort
Och utan ett nystan av hjälp
Är mitt hår för stort
Med dagar av stål och hattar av utbränt porslin
Är det du som är ensam och då är det jag som är fin.




Övriga genrer av Lilla Lina
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-12-19 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina