Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke=grundämnet i poeteri Oxid=kemisk förening av ett grundämne och syre


Syre & tanke

En versmakare från Sweden
hör, en vers är lätt att få smiden
Nej den skrivs med blod
ilska, sorg, glädjeflod
få till, då behövs den oxiden






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-27 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt