Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Köra ständig repris eller? Samma misstag, samma glasögon, samma synsätt, samma fallgropar...


Väg utan val

Om att stilla sig
finns mycket att säga

inte bara för
vinnings skull

olika ord
samma innehåll

olika tecken
samma behov

transparent
önskar jag färdas

förändra där
tillit föll fort

tyda tecken
vända vinden
vara i

men hur


Lena Renman 2011
Redigerad 2015-01-01





Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-28 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman