Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlängtat besök...

När budbäraren äntligen kommer till en
ner över bergen det är väl det ljuvligaste
och det bästa, som kan hända då är det ju
bara att säga: -Välkommen! Amen!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-28 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt