Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddaren i nöden...

En hemkommen man från Ängen
såg frun hon låg med brandmansdrängen
hon sa va´ ej rädd
jag är säker i min bädd
han är skydd mot rökning i sängen




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-29 02:04



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Aj då! Men det var för väl då. Nattrökar kan vara nog så giftiga...
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt