Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku of sorrow


Kill your darlings

 

I just killed one more darling

still two of them left

the sweet violin, and you




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-28 22:41



Bookmark and Share


  Aftonvännen
när du bryter mina pennor, måste jag bryta tystnaden och tala

något måste ut, varje dag
2011-04-01

  dead_prez
Gillar inte haiku, men du är duktig på det
2011-03-30

  Peter G VIP
blir ju nyfiken på vilken "darling" hon just dödat.
kreativ haiku!
2011-03-30

  Catharina Edin VIP
så vackert och känsligt skrivet -
2011-03-28

  Lavinia Röd
Snyggt! Å nyfiken blir man....
2011-03-28

  ulf olsson
perfect.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X