Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag


En dag som

började i dur

och slutade i moll

vissa dagar

vill jag glömma

och vissa vill jag bevara

en dag som denna

tillför ändå

något nytt.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människan är sina erfarenheter.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans