Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lär ha lyckats...

En ungmö ifrån byn Roger
hon hade hört av teologer
om man ber om nåt
för andra slår det gott
hon sa: -Gud ge min syster en svåger...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-29 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt