Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden bara fäster i...

En akrobat en ordkrigare
han skröt så, han var ingen tigare
präst sa, visst kan han
göra mycket vigt minsann
men prästen är ändå vigare...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-29 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt