Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tio ord

En dag i taget och

en sak i sänder.

Varenda dag tänker jag tio ord

och varje dag försöker jag förhålla mig till dem.

 

orden är

Vad ska jag göra idag för att göra dig lyckligare?

 

Tio ord som för mig är de viktigaste orden som finns,

för om jag tänker efter

tänker på mig själv

mina handlingar

mina val

är det de tio orden jag värdesätter högst av alla.

Jag vet inte alltid hur bra jag lyckas,

men att jag försöker

det vet jag.

 




Fri vers av ooskar
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-03-29 15:41



Bookmark and Share


  Mizza
Jag gillar den! Detta är en sådan där text som får en människa att stanna upp, läsa, tänka efter.
Fundera på livet.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

ooskar