Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, älskling

Du
Älskling
Låt oss lägga oss ner
Och tänka på varandra
Och vara varandras
Igen. 

Lär känna mitt ansikte
med dina fingrar
Och låt mig lära känna ditt ansikte
med mina. 
Igen. 

Se på mig
och lär känna mig med dina ögon. 
Låt mig se på dig
För att lära känna dig med mina.
Låt oss vara varandras.




Fri vers av ooskar
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 09:22



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Helt fantastiskt:)
2011-09-11

  mare VIP
Fint !
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ooskar