Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvisa

Uppriven av dig

Till vackra minnen av dig,

rosorna på ditt stilla bröst.

 

Gråten som efter en tid

likväl fortfarande gråter

innan den vaggar mig

 

Lättad av dig, älskar jag dig

fortsätter jag att älska dig

innan jag åter brister

 

man måste verkligen skynda sig att älska,

och det tror jag inte riktigt att jag förstod då

 

 

Det är höstvisan.

 




Fri vers av ooskar
Läst 789 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-06 19:34



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Vacker och det vet du om!
Han hade tyckt det också, det vet du nog:)
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ooskar