Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Nu allting återvänder,

Alstrar kraft till att växa,

Vi fångar dagen.

 

Tunn hinna skyddar

det skarpa ljus som styr oss, 

skrämt flyr vi natten.

 

först en morgondag,

när kyla inte längre

river i min kind,

Då är det vår.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av ooskar
Läst 605 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 23:36



Bookmark and Share


  peter markurth
detta är intressant, du kan förbättra genom att skala, denna har många möjligheter, är öppen...gillar..
2009-04-19

    lxsl
hah. Förutom första och sista raden är det ju samma rytm som Haiku ^^
2009-04-14

    lxsl
Tanke i första raden, våren ger oss kraft att växa? Mod att växa?
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

ooskar