Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt

För att jag inte skyndade mig

inte skyndade att älska

 

Förlåt

för att jag aldrig tog chansen att lära känna en man

som var viktigare för mig än jag kunde tro

 

Förlåt

för att jag inte tog mig tiden

 

På begravningen gav jag dig allt jag hade

allt jag kunde ge

Det var mitt tack,

mitt tack för att du är min morfar.




Fri vers av ooskar
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-03 15:44



Bookmark and Share


    En Liten Poet
Jag kan med säkerhet säga att han visste! Jag drabbas ibland av samma samvetskval, allt man kunde gjort för att lära känna honom. Men han visste och vet:) Bra text:)
2010-02-03

  *Camilla*
Jag tror han visste, och fick veta ännu mer
vid ditt farväl
hur han tog plats i din bröstkorg.
*applåd*

-Camilla
2010-02-03

  Tera
sorgligt och väldigt fint..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

ooskar