Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna

Kan du
allt,

om du vet
allt,

vad är då poängen med att tro?

Världen är världen,
hav är hav,
skog är skog,
rymd är rymd.

Den som inte kan
undrar.




Fri vers av ooskar
Läst 251 gånger
Publicerad 2014-05-29 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooskar