Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomens nonchalans


World Trade Center

Du var metallisk, kall perfektion men
varm i solen.

Du sprängdes, nu vet jag
vem du var.

Högrest, stolt och geometrisk.




Fri vers av ooskar
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är jag STOLT över.
2014-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrade att hålla en tyst minut.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

ooskar