Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtankar [när isen sig lossar]

 

 

Varmblod (I)

Bättre en simkunnig fåle i vaken

än en frostig tjurkalv på isen

 

Varmblod (II)

Hellre en näck ros i bäcken

om våren

än en naken häck på näcken

om vintern

 .....

 

(Näckrosenknopp o en utsprungen, eget foto)

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 757 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-29 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och här uppe på sidan hamnade du på dagtid,
klockan är ju fem på eftermiddagen! Grattis!
En applåd till skulle du få om det gick...
2011-03-31

  Zelogath
Några ordlekar som jag tills idag aldrig hört innan
Och jag älskar sådana
Så du skänkte mig ett skratt
Till denna annars kalla värld
Tack!
2011-03-31

  Lena Själsöga Keijser
så ofta skänker du mig leende
varma leende

du skriver djup
den allvarsamma leken
2011-03-30

    tramp
långkallingar till näcken då !
men jagi nser att:
hellre näck i bäcken
än
en bäck i häcken !

:-)
2011-03-29

  Lennart Bång
Fina nya ordspråk!
2011-03-29

  Gunnar Hilén VIP
jag älskar såna här...
2011-03-29

    ADI Nehlin
underbart :-) tack för leendet
2011-03-29

  Ninananonia VIP
:) HI;HI!
2011-03-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
..mig får du i alla fall att le...stort
2011-03-29

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
neej vad fånigt..

men hellre en fåne i tratten
än hin håle vid ratten...?
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)