Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan som kommer ur hjärtat.

Längtar tills vårens fåglar ska komma.

Längtar till snödropp från tak.

Längtar efter de små blåsipporna vid stugan.

Längtar efter att få plocka av mig lite vinterkläder.

Längtar efter ljuset och doften av vår.

Längtar efter doften av bränt gräs.

Längtar efter sommarfönster med fladdrande gardiner.

Längtar efter barnens glada röster när de hoppar hage och hopprep.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-29 19:36



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Vackert. Och snart är din längtan över.
2011-03-29

  Christine Sabel
jag delar den längtan med dig!
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOOOW
Så skall det låta
Så skall det vara
Man vill av glädje gråta!
********************
Du har så rätt kära Du!
*******************
Läntan bor i oss nu!
*****************
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP