Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man sugs tillbaka och ner; så vad var det då, så vad var det då; svarthålet? (just for the record) - en glimt av ett då jag aldrig kommer förstå




bakvatten II

 

 

*

undrade i tre månader
vad som gjorde mig till speciell

väntade
väntade och väntade

 

och väntade

 

frågade

 

i tredagar
och väntade

 

du sa till slut
något jag hört förr
för tre månader sen

 

mina egna
tre presentationsord

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 05:29



Bookmark and Share


  filosofian
Hmm gillar den här. Får mig att fundera..
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri