Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns honor som är lika sjuka.


HAN KAN INTE SLUTA



Han sprider rykten
förtalar förskönar
rotar i hennes sopor
måhända hon skickar
meddelanden.
Kikar genom fönstren
säger att hon är hans fru.

Han har suttit inne
för stalking, på hispan
knappt ett år.

Nu smyger han omkring
och spanar
bär sig åt obscent.
Skickar brev och sms
twittrar och smider planer.

Mytoman, har någon
sagt att han faktiskt är,
då fick denne någon
smäll på käften.
Sa: "Jag är visst gift med Ann,
det vet jag alldeles säkert,
tror jag."




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 08:56



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett sorgligt kapitel som får en att le
Tänk vad bara ett enda seende och ett enda ord kan göra
2011-03-30

  Suzy med punkterna
Blir nästan lite tragiskt rolig
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar