Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är knark




Det är på tok för varmt
du gör allt för att vara med mig
jag viskar duärknark
jag dör inte jag pumpas upp i blodet
du svettas och ser illusioner
du viskar duärknark
jag skrattar och kysser dig snett
alla stunder vi slarvat bort alla minnen
vi låst in som kommer tillbaka i luckorna
och jag viskar duärknark

du är hyponotiserande
du smeker orden jag är borta
inte går det att skilja på drömmar
och världen längre är dem samma sak

infektera mig
skjut upp mig
stick in dig i mig
du är knark




Fri vers av Citrusblomma
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-30 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma