Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det syns ju inte

Varför gör du så här mot mig?
Du verkar veta exakt hur och när du ska säga saker och ting
för att skada mig maximalt mycket.

Dina ord är hårda,
Ditt sätt att säga det på är Känslolöst,
Den energi som du sänder ut,
när du säger det,
är mördande.

Du vet hur du skall göra för att få mig dit du vill,
för du vet att jag inte orkar bråka,
att jag inte orkar kämpa längre.

Jag mår piss,
jag känner mig så ensam.

Du misshandlar mig, psykiskt,
för det syns ju inte...




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-30 20:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det här är enligt publiceringsdatum snart ett år gammal dikt, jag hoppas innerligt att detta ej är gällande idag, eller ens då.

Men, vill ändå säga att det är en väldigt stark dikt, skrivelse, om hur det dessvärre så ofta är

jag hoppas att du mår underbart.
2012-01-29

  Zelogath
Smärtsamma ord du sänder ut
Och jag förstår dig
Att bli misshandlad psykiskt är nog den värsta form av misshandel
Det lämnar aldrig några blåmärken
Bara ett ärrat, skadat inre
Och ett brustet hjärta

Applåd för din uttrycksfullhet vill jag ge dig, och jag hoppas att det blir bättre
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia