Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Have you ever seen the rain & who can stop the rain?

Vi sitter här,
en midsommarafton.

Vi tar oss några öl och lyssnar på John Foggerty.
Först hör vi "Who can stop the rain"
sen sjunger han "Have you ever seen the rain".

Jag satt och funderade lite,
för mig själv.

Jag funderade över regn,
över vatten.
Sen den blåa färgen.

Den är kall,
men samtidigt lugn.

Det är samma lugn som du skänker mig,
när du håller mig i din famn.
När jag hör ditt hjärta slå,
höra dina andetag,
höra när du viskar mitt namn.

Då,
är jag lycklig.
Då,
är jag lugn...




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 21:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte den superba coverversionen med Ramones eller den med Joan Jett.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia