Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamhetens andakt

Jag vet inte
vad som händer,

Jag var nyss glad,
lycklig.
Men nu är jag tom,
tom och ensam.

Vad var det som hände?
Det kan jag tyvärr ej svara på,
ej heller du.
Ett mysterium vi ej kan finna svaret på.

Osäkerheten kommer i nattens mörka tomhet,
i ensamhetens andakt...




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-28 19:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känslorna kan så vandra
utan att anledningar uppenbarar sig
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia