Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mask

Jag skriker
jag gråter.
Jag skriker och gråter på insidan,
men min mask döljer allt




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-16 15:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vanlig överlevnads-konst.
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia