Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn misshandel

Det är så fruktansvärt,
så obeskrivligt.

att någon ens kan komma på tanken,
att slå ett barn.

Jag känner mig så förstörd,
så trasig.
Kommer jag någonsin att bli hel igen?

När min lilla prinsessa,
blev slagen,
så gick något inuti mig,
sönder.

Jag känner mig så förtvivlad,
så ensam.
Jag måste vara stark för min dotter.
Jag måste finnas där för henne.
Men vem är stark för mig?
Vem finns där för mig?

Allt känns så jobbigt,
har inte lust för nånting.
Jag vill bara gråta....




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 409 gånger
Publicerad 2012-07-11 23:27



Bookmark and Share


  Nils stensson
jag finns här för dig , och jag stödjer dig älskling.
så lycklig över att ni är hemma igen.
hoppas bara dom får fast den som gjort detta mot våran prinsessa
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia