Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri från dig och dina lögner och svek

Med ditt svek far du som vinden som fladrar i mina gardiner.
Men nu stänger jag mitt fönster för dig.
Jag vill vara fri som kråkan i det blå,
fri från dina lögner och svek.

Jag vill dansa med älvorna i morgon dimman,
jag vill kunna känna aromen från det rödaste vinet,
sitta å njuta på en terras i solnedgången lyssnandes till gittarens klagan
njutandes av en bourbon, utan tankar på dig.

Så nu stänger jag mina fönster och dörrar.
Nu kan du flyga med vinden och bedra någon annan,
för här har du inget mer att hämta.




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 823 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-02 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia