Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakgrundsbrus

från köken hördes föräldrarna småprata, lågmälda ord,
barnet lyssnade
det tysta mumlet
som betyder
att mamma och pappa är sams
som det ska vara

tissel och tassel, hemmets brus
små vänliga ord
håller ihop atomer
allt ryms i det minsta ordet
hela universum

som talar till barnet

mamma och pappa är sams...















Prosa av Anders Håkansson
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-01 19:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
känner igen perspektivet och betydelsen av bruset
2013-03-04

  Karin Rosberg
så fin.......
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson