Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett under att kan stava det här eftersom du gjort mig sömnlös en evighet

Ligger helt stilla
För stilla
Kastar av mig täcket
Hämtar en filt
Hoppar några varv runt sängen
Inte trött
Bara andfådd
Släpper ut håret
Obekvämt
Tar bort en kudde
Vänder på den jag har kvar
Hjärtat dunkar för hårt
Mot madrassen
Taket är för mörkt
Lampan avslöjar
Försöker blunda
Det går inte
Stirrar
Tills ögonen tåras
Kastar av mig tröjan
Tittar ut
Inga stjärnor
Lyssnar
Moppekillarna sover
Mobilen är svart
Bara den gigantiska klockan
Jagandes

suckar
det här är lönlöst
det kommer aldrig gå utan dig.




Fri vers av Fenomena
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 11:17



Bookmark and Share


  filosofian
Fint. Och du, det går. Den här är vacker.
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena