Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elian kanelian

 

du sover på min arm

som en tung blunddocka

som meningen med livet

och en lång lång stund

 

finns jag intill och

det är bara vi

allt utanför borta

 

min lillaste

min elian

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons