Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGA MYROR



Skall vi slå oss ner
på gräset?
Ta och öppna pic-nic korgen
ty här finns inga myror
så vitt jag kan se.

Vi bredde ut vår mjuka filt
och skaffningen på den.
Korv och ost, bröd, paté,
vitt vin, päronskivor.

Allt är dukat i romantisk packt
vi kysstes, åh så ömt varann
märker ej vår korv försvann,
måsen dök, tog den och stack.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-31 12:36



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
ler åt överlevarna
2011-03-31

  Lennart Bång
Känns igen från skärgården :)
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar