Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett krossat hjärta.

Så många chanser du fått.
Allting gått till spillo.
Likt en krossad vas på golvet.
Mitt hjärta gått itu.
För svårt att bygga ihop alla bitar.
Sopa det under mattan, en väl dold plats.

Glassplitter som skär genom huden.
Fläckar ner en randig matta.
Så många sår du skapat.
Aldrig mer!
Röda steg skapar ett spår.
Följ det och du hittar mig.

Ensam med smärtan
I ett litet badrum.
Tankarna av dig försvinner aldrig.
Hjärtat är krossat,
kommer aldrig bli helt.
En liten bit finns för alltid i min själ.




Fri vers av Cija
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-12-19 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija