Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsamma fall

frågar:njuter du av att plåga mig

hon tittar upp slött
med blank blick
tystnad

tänker:jag känner inte igen dig längre

liv
har du gett henne
men inte kan du hindra
hennes långsamma
fall
framför dina ögon

frågar:var har du gömt dom

verktygen
ett sprutliv
hennes sönderskjutna tonår

tänker:jag ska smälta, smida dom till mjuka smycken

med skräcken
målar hon dina väggar
för att hon inte vet
något annat
än att välkomna det sjuka liv
som visas




Fri vers av viola raz
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-12-19 16:46



Bookmark and Share


  bq
"tänker:jag ska smälta, smida dom till mjuka smycken"

bilder som i skarp/diffust ljud skär stilla och i det avslutande stycket en tyst andning...i insiktens dvala

Fantstiskt!!
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

viola raz