Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrek varg

Du skrek varg varg varg så många gånger att jag trängde bort ljudet av din röst, så jag missade, när du verkligen
menade
allvar.

Kan du förlåta mig?
Kan du glömma att jag svek dig?
Jag saknar dig.

Du skrek varg och grät inombords
så du borde förstå
att jag inte trodde dig,
när du skrek på riktigt och högt
att du skadat dig på riktigt,
nu.

Lianer och liknelser och sorg och glädje och tomhet och öde hus och kärlek och vitt vin och grått och rött och allt däremellan.
Kan du förlåta mig nu?

Jag kommer i fortsättningen alrig slå dövörat till
när någon skriker att "Vargen kommer, Vargen är här!"




Fri vers (Spoken word/Slam) av entusiasm
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 15:19



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Bra pratade ord!
2011-03-31

  Zelogath
Jag känner din smärta, min vän
Och jag känner igen scenariot mer än väl, tyvärr
Men man får inte klandra sig själv
Det är inte lätt
Att finna balansen mellan sanning och osanning
Allvar och lek
Att ta allt på allvar
Är svårt

Applåd
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm