Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda han någonsin sa om dig

Du har en tendens att bara se det negativa.
Det fula.
Det lite för tjocka.
Det bleka, darriga.
Det plana, obetydliga.
Det vanliga och trista.

Han sa ett ord om dig. Jag har sagt 100.
Och ändå vinner han.

Tro mig. Det gör ont.
Inte bara för dig.

Jag. Som du älskar.
Jag.
Kastas i smutsen.
Honom.
Honom sätter du på en piedestal.
Bredvid sanningen.
Hans ord, de är eviga.
Mina ruttnar.
Obetydliga.






Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 17:58



Bookmark and Share


  Zelogath
Det är så tråkigt
Och det gäller inte bara sin kärlek, utan även vänner
Som har glömt bort dig
Och det som gör dig viktig, i sitt liv
Jag känner din smärta
Men jag ber dig att inte ta orden för hårt
Se dig i spegeln så vet du att de inte stämmer
Du är vacker
Och innerst inne saknas du
I den andras hjärta

Applåd för dina trasiga känslor
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren