Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett GPS!

En Kvinnlig chaufför från Skanör
på baren vill ha ett stort glas likör
bartendern gapa
sa, du ska ej lapa...
jovisst sa hon det är min man, som kör




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 18:30



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-)
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt