Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

Spegel spegel på väggen där
säg mig var har kärleken tagit vägen.
Jag har sökt högt, jag har sökt lågt
över vida fält och över höga berg.

Ett steg fram och två tillbaka
längst en stig som jag inte känner.
Kantad av misslyckanden och brustna löften
där längst vägen mitt hjärta följer.

Spegel spegel på väggen där
säg mig var finns mitt öde.
Visa mig vägen ut ur dimman
hjälp mig finna den jag älskar.

Ty ensamheten bränner i mitt innersta
river och sliter i min redan sargade själ.
För ett ensamt hjärta i en värld av utan kärlek
blir döden en befrielse.




Fri vers av Nichlas
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-12-19 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas