Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:54. Linje



Jag är född

till det här

Livet, uppfödd

med den här

Dödligheten.




Fri vers av ulf olsson
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson