Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackspelandets termer!

En schackspelare från Marseille
tålde inte att få ett drag på sig
vännen till honom sa
det är ju så här att ja´
blir så matt av att höra på dig




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 12:38



Bookmark and Share


  berxper
Bra där!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt