Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16:39. Är jag rädd (under min säng)



Jag är rädd att jag har varit nere på stan. Jag är rädd
att det var roligt. Jag är rädd att jag var på bibban.

Jag är rädd att jag inte hittade någon rolig film, eller någon
annan intressant film heller, är jag rädd. Nu är jag hemma

igen är jag rädd. Joy division i köket är jag rädd och
disken väntar. Diskvattnet kallnar är jag rädd. Jag är rädd

för det, att diskvattnet kallnar och att Leif G W Persson
ska ligga under min säng när jag lägger mig ikväll

är jag rädd.




Fri vers av ulf olsson
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-01 16:50



Bookmark and Share


    slafs
hahaha. Jag är rädd att jag gillar det.
2011-04-03

  Jocy Joyless
så underbart! :) blev glad av den här!
2011-04-03

    ej medlem längre
jag är rädd - att jag inte är rädd - kanske blivit vaccinerad...
2011-04-03

  Nanna X
Var inte rädd. Joy Division har en klockren ironi som kommer att hjälpa dig igenom svårigheterna. (tack till min dotter som lärde mig det).
2011-04-02

  Catharina Edin VIP
jag är rädd att detta var riktigt bra är jag rädd -
Leif GW Persson var en klockren avslutning!
2011-04-01

  Zelogath
Något lustig text men vet inte
Om det ska tas på allvar
Känns aningen paranoid
I sättet att uttrycka rädsla
Jag hoppas för din skull
Att under din säng bara vistas dammråttor
Och ingen Leif
Han kan gott få gömma sig under min säng
Jag behöver ändå någon att dricka kaffe med

Applåd för rädslan!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson