Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas i regnet

Jag ristar in dina initialer på min arm
för att aldrig glömma
vad du du sa till mig.

Du sa: glöm aldrig att andas genom regnet.

Jag vill inte glömma men de bannar mig
lägger plåster kring min arm,
de vill få mig att glömma.

De är vårdande och ska se till
att jag inte ristar in några namn
på min arm
Men jag måste
för att inte glömma bort
att andas i regnet.




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-01 21:52



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert, men smärtsamt!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm