Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11:09. Bränna



Jag vet vad vill dom, demonerna, jag vet vad dom
jävlarna väser: "You sack of shit med gulnade ögon."

Bär mig, begrav mig, Herre - i Din förlåtande famn.
Tjugofyra timmar av patologisk skuld. Tjugofyra timmar

av skållhet kärlek.




Fri vers av ulf olsson
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson